tejp!
tejp!
logo


stefan_wall-181.jpg

Välkommen till WALL Dansstudio!


En del av danshuset

Hej och välkommen till Wall Dansstudio... på Danshuset. Från 1:a juni 2015 så har vi ett samarbete mellan dansskolorna för få tid över för att bla öka fokus på dansundervisningen. För att kunna boka kurs på Wall Dansstudio så måste du därför skapa ett konto på Danshusets hemsida. Det gör du genom att gå till login sidan >> och följa instruktionerna.

Om du redan har fått en bokningsbekräftelse på en bokning via sms eller mail så har jag skapat ett konto åt dig. då kan du logga in genom att klicka på länken i smset eller mailet. Om du inte hitta länken kan du alltid logga in här via login sidan >>

Om du har några frågor eller saknar information om något du undrar på denna sida så ber vi dig hoppa tillbaka till www.walldansstudio.se eller skicka ett mail till mig.

E-post: mail@walldansstudio.se


  Nyhetsmall-289-307.png

OBS!! Uppskjuten kursstart


Vi skjuter fram alla kursstarter en vecka för att inte krocka med skolstarterna. Kurserna kommer hållas samma tid och dag som innan, men starta en vecka senare, vecka 35.

Du kan även ta kontakt med Anna och Ulrika på vår kundtjänst för övriga frågor och funderingar!  Nyhetsmall-289.jpg

Färgsprakande elevshower


Varje termin sätter vi upp proffsiga och färgsprakande elevshower. Att stå på scenen och känna sig som en äkta stjärna i rampljuset är något alla våra elever i barn- och ungdomskurserna (förutom Knattedansen) får uppleva. Vi kör fullt ut, med ljus och ljud, kostymer samt härliga koreografier. Showerna brukar vara väldigt uppskattade av både föräldrar och elever.

• Läs mer om våra elevshower  Nyhetsmall-297.jpg

Showfilmer


Här kan du köpa (ladda ner eller streama) våra gamla showfilmer på Vimeo.

• Showfilmer