tejp!
tejp!
logo


stefan_wall-181.jpg

Välkommen till WALL Dansstudio!


En del av danshuset

Hej och välkommen till Wall Dansstudio... på Danshuset. Från 1:a juni 2015 så har vi ett samarbete mellan dansskolorna för få tid över för att bla öka fokus på dansundervisningen. För att kunna boka kurs på Wall Dansstudio så måste du därför skapa ett konto på Danshusets hemsida. Det gör du genom att gå till login sidan >> och följa instruktionerna.

Om du redan har fått en bokningsbekräftelse på en bokning via sms eller mail så har jag skapat ett konto åt dig. då kan du logga in genom att klicka på länken i smset eller mailet. Om du inte hitta länken kan du alltid logga in här via login sidan >>

Om du har några frågor eller saknar information om något du undrar på denna sida så ber vi dig hoppa tillbaka till www.walldansstudio.se eller skicka ett mail till mig.

E-post: mail@walldansstudio.se


  Nyhetsmall-278.jpg

Dansläger - Jazz eller Street


Under fyra sommarlovsdagar får du intensiv dansträning i Showjazz (v.25) eller Streetdance (v.26). Schemat utgörs mest av dansklasser men vi blandar även upp dessa med andra aktiviteter, gärna utomhus om vädret är bra.

• Showjazzläger - 4 dagar (v. 25)
• Streetdanceläger - 4 dagar (v. 26)  Nyhetsmall-289.jpg

Nya kurser - hösten 2017


Nu kan ni anmäla er till höstens kurser!
Anmäl er gärna redan nu så vi vet vilka som kommer fortsätta dansa med oss. Vi hoppas såklart på att få träffa er alla nästa termin igen! De flesta kurser fortsätter på samma dag och tid som föregående termin. Fråga din lärare om du är osäker på vilken kurs du ska välja. Du kan även ta kontakt med Anna och Ulrika på vår kundtjänst för övriga frågor och funderingar!Nyhetsmall-283.jpg

Vårshow 2017


Klicka på länken nedan för att köpa filmen från årets Vårshow.
• Filmsidan

Nedan finner du information om allt som rör Wall Dansstudios Vårshow 2017
• Allmän showinformation
• Kostym- rep- och showschema
• Showprogram
Specialenelever i dansvideo


Spana in The Expert Dance Companys nya film där vår lärare och Specialen ansvariga Madeleine Marquart är koreograf. Medverkar gör även 4 elever från våra Specialen grupper: Matilda Taflin Jäghult (Sollentuna spec.), Agnes Berglund (Åkersberga spec.), Lovisa Lundgren (Åkersberga spec.), Alice Bäcklund (Åkersberga spec.)