tejp!
tejp!
logo  Nyhetsmall-319.jpg

Show - Biljetter och info


Nedan finner du information om allt som rör Danshusets julshow 2017
• Allmän showinformation
• Särskild showinformation

Klicka på länken nedan för att köpa biljetter till årets julshow. Här finns även personlig showinfo (datum, tid och kostym).
• Biljettshop och personlig showinfo  Nyhetsmall-322.jpg

Dansläger v.52 i Sollentuna


DanceMix Camp är för dig som vill prova på olika dansstilar. Du kan komma att få prova på olika dansstilar som ex. showjazz, streetdance, disco, modern dans, latinska danser. Utöver all dans kommer vi även att hitta på en massa lek och bus.

• Christmas DanceMix Camp i Sollentuna  bokakurs-260.jpg

Nya kurser - våren 2018


Nu kan ni anmäla er till vårens kurser!

Välkommen tillbaka till en ny danstermin! De flesta kurser fortsätter på samma dag och tid som föregående termin. Fråga din lärare om du är osäker på vilken kurs du ska välja. Du kan även ta kontakt med Anna och Ulrika på vår kundtjänst för övriga frågor och funderingar!  Nyhetsmall-289.jpg

Färgsprakande elevshower


Varje termin sätter vi upp proffsiga och färgsprakande elevshower. Att stå på scenen och känna sig som en äkta stjärna i rampljuset är något alla våra elever i barn- och ungdomskurserna (förutom Knattedansen) får uppleva. Vi kör fullt ut, med ljus och ljud, kostymer samt härliga koreografier. Showerna brukar vara väldigt uppskattade av både föräldrar och elever.

• Läs mer om våra elevshower  Nyhetsmall-297.jpg

Nostalgi - showfilmer


Köp (ladda ner eller streama) våra gamla showfilmer på Vimeo. Efter förfrågan av kunder jobbar vi nu med att ladda upp gamla showfilmer på Vimeo. Vi kommer successivt att ladda upp fler filmer. Om ni är intresserad, följ länken nedan för att se de filmer som är tillgängliga just nu.

• Showfilmer