tejp!
tejp!
logoHöstens kurser startar v.35.


Nu kan ni boka eran danskurs till hösten! Vi ser fram emot en hösttermin fylld med dansglädje! Några förändringar har gjorts i höstens schema så om ni behöver hjälp med att hitta just eran kurs ber vi er kontakta oss på kundtjänst!
Tel: 08 - 55 11 86 50 E-post: info@danshuset.se 

Dansläger under sommarlovet!


Under fyra sommarlovsdagar får du intensiv dansträning i flera olika stilar. Vi dansar mest Showjazz och Street men du får även prova på andra stilar, tex. Modernt, Breaking, Balett, Disco osv.

• Dansläger v.24 • Dansläger v.25 • Dansläger v.26 • Dansläger v.32
 

Vårshow "Drömmar" INSTÄLLD!


Vi kommer tyvärr inte kunna genomföra showen Drömmar och får ta sikte på julshowen istället. Vi planerar dock ett mindre event för specialen eleverna som ska äga rum, lörd den 21 aug på Arena Satelliten i Sollentuna centrum inkl diplomering av åk 3. Vi kommer kontakta gällande grupper separat för mer information. 

Dans på film


Vartefter alla lärare filmat sina koreografier så kommer filmerna att vara tillgängliga här på hemsidan. Du måste vara inloggad för att kunna se din(a) kurs(ers) film(er).
Vi skickar även ut ett sms & mail när just din kurs fått en film publicerad. Men surfa in och kolla då och då om det kommit någon ny film.

• Klicka för att komma till din filmsida