tejp!
tejp!
logo  Nyhetsmall_3-309.jpg

Dansläger v.44


Under två eller fyra höstlovsdagar får du intensiv dansträning (ca 4-5 lektioner/dag) i olika jazz eller streetdancestilar tillsammans med Danshusets härliga lärarteam. Lägret passar både dig med och utan förkunskaper.

• Dansläger v.44 - Jazz
• Dansläger v.44 - Street  Nyhetsmall-316.jpg

Audition Specialen Junior


Är du en talangfull dansare mellan 8-10 år? Har du självförtroende och vågar sticka ut? Är du en dansare som älskar att stå på scenen? Då kanske du är en av Danshusets nya Specialen Juniorer?

- Audition kommer hållas tis 19 dec på Danshuset Sollentuna.

• Läs mer om Specialen Junior och audition  Nyhetsmall2-282.jpg

Audition Specialen Förberedande


Älskar du att dansa och stå på scenen? Vill du dansa flera gånger i veckan med samma grupp? Då ska du söka till Specialen Förberedande!

- Audition kommer hållas tis 19 dec på Danshuset Sollentuna.

• Läs mer om Specialen Förberedande och audition  Nyhetsmall-314.jpg

Specialenläger i Åkersberga


Detta är ett läger utformat för dig som är Specialenelev. Vi dansar tillsammans flera timmar om dagen med olika dansstilar som t.ex. Showjazz, Street, Modernt, High-heel, Balett, m.m.

• Specialenläger i Åkersberga  Nyhetsmall-289.jpg

Färgsprakande elevshower


Varje termin sätter vi upp proffsiga och färgsprakande elevshower. Att stå på scenen och känna sig som en äkta stjärna i rampljuset är något alla våra elever i barn- och ungdomskurserna (förutom Knattedansen) får uppleva. Vi kör fullt ut, med ljus och ljud, kostymer samt härliga koreografier. Showerna brukar vara väldigt uppskattade av både föräldrar och elever.

• Läs mer om våra elevshower  Nyhetsmall-297.jpg

Nostalgi - showfilmer


Köp (ladda ner eller streama) våra gamla showfilmer på Vimeo. Efter förfrågan av kunder jobbar vi nu med att ladda upp gamla showfilmer på Vimeo. Vi kommer successivt att ladda upp fler filmer. Om ni är intresserad, följ länken nedan för att se de filmer som är tillgängliga just nu.

• Showfilmer