tejp!
tejp!
logo 

Dansläger under sommarlovet!


Under fyra sommarlovsdagar får du intensiv dansträning i flera olika stilar. Vi dansar mest Showjazz och Street men du får även prova på andra stilar, tex. Modernt, Breaking, Balett, Disco osv.

• Dansläger v.24 • Dansläger v.25 • Dansläger v.26 • Dansläger v.32Höstens kurser startar v.35.


Nu kan ni boka eran danskurs till hösten! Vi ser fram emot en hösttermin fylld med dansglädje! Några förändringar har gjorts i höstens schema så om ni behöver hjälp med att hitta just eran kurs ber vi er kontakta oss på kundtjänst!
Tel: 08 - 55 11 86 50 E-post: info@danshuset.se 

Vårens show "Drömmar" INSTÄLLD!


Vi hoppas att kunna genomföra föreställningar i höst istället och teatrar är inbokade. Därför kommer vi att filma dansnumren vid sista kurstillfället för terminen med undantag för Zumba och Knattedans. Målsman och elever kommer att kunna se dansnumren via hemsidan. Filmen kommer INTE att vara delbar för allmänheten utan är bara till för Danshusets elever och lärare. Är det någon som inte vill filmas, meddela din danslärare. Vi återkommer om det sker några förändringar.

Här ser du vilka kläder som gäller på sista lektion.


Frisyrer och vad eleverna ska ha på fötterna meddelas på lektionen. Om det bara står "Läraren meddelar" ges all information ut via dansläraren. Alla lärare informerar sina elever vilka teman de har. Dokumentet finns också på anslagstavlan på Danshuset. 

Grattis Ella!!


Ett stort grattis till Ella Nordh från P.P.E som har kommit in på BAs moderna/nutida dansutbildning! Grattis från alla oss på Danshuset!