tejp!
tejp!
logo 

Kom och provdansa!


Ta med vänner och bekanta på provdans nu i början av terminen! Man får provdansa på hur många klasser man vill (dock bara 1 gg/kurs) helt kostnadsfritt. Välkomna!

Ingen föranmälan krävs, utan så länge kursen inte är fullbokad (står i rött bredvid respektive kurs) så är det bara att dyka upp.

';


 

Dansläger i Bromma


Under två eller fyra sportlovsdagar får du intensiv dansträning (ca 4-5 lektioner/dag) i olika jazz- eller streetdancestilar tillsammans med Danshusets härliga lärarteam. För den som vill dansa ännu mer går lägren utmärkt att kombinera.

• Street - Dansläger i Bromma
• Jazz - Dansläger i Bromma • Street - Dansläger v.9
• Jazz - Dansläger v.9

';


 

Specialenläger v.9


Ett läger utformat för dig som går på Specialenlinjen och Specialen Förberedande. Vi dansar stilar som Showjazz, Street, Modernt, High-heel, Balett, m.fl. Det blir utmanade, svettigt och väldigt roligt!

• Specialenläger v.9

';


 

Färgsprakande Elevshower


Varje termin sätter vi upp proffsiga och färgsprakande elevshower. Att stå på scenen och känna sig som en äkta stjärna i rampljuset är något alla våra elever i barn- och ungdomskurserna (förutom Knattedansen) får uppleva. Vi kör fullt ut, med ljus och ljud, kostymer samt härliga koreografier. Showerna brukar vara väldigt uppskattade av både föräldrar och elever.

• Läs mer om våra elevshower

';


 

Showfilmer


Köp (ladda ner eller streama) våra gamla showfilmer på Vimeo. Efter förfrågan av kunder jobbar vi nu med att ladda upp gamla showfilmer på Vimeo. Vi kommer successivt att ladda upp fler filmer. Om ni är intresserad, följ länken nedan för att se de filmer som är tillgängliga just nu.

• Showfilmer

';


Kursstart 26/1 - 1/2


De flesta kurser fortsätter på samma dag och tid som föregående termin. Vi frågor och funderingar kan du ta kontakt med Anna och Ulrika på vår kundtjänst, eller följ länken nedan för att komma till sidan för vanliga frågor och svar. Välkommen!

• Frågor och svar