tejp!
tejp!
logo  Nyhetsmall-289-307.png

OBS!! Uppskjuten kursstart


Vi skjuter fram alla kursstarter en vecka för att inte krocka med skolstarterna. Kurserna kommer hållas samma tid och dag som innan, men starta en vecka senare, vecka 35.

Du kan även ta kontakt med Anna och Ulrika på vår kundtjänst för övriga frågor och funderingar!  Nyhetsmall_3-309.jpg

Dansläger v.44 - Street


Under två höstlovsdagar får du intensiv dansträning (ca 4-5 lektioner/dag) i olika streetdancestilar tillsammans med Danshusets härliga lärarteam. Lägret passar både dig med och utan förkunskaper.

• Dansläger v.44 - Street  Nyhetsmall-308.jpg

Gemenskap och träning


Styrka, smidighet, teknik, kroppskontroll, kondition, uttryck, känslor och mycket mer. Dans är träning för både kropp och själ! I våra vuxengrupper dansar/tränar du för engagerade instruktörer i grupper med samma elever under hela terminen.

• Kurser för vuxna  Nyhetsmall-289.jpg

Färgsprakande elevshower


Varje termin sätter vi upp proffsiga och färgsprakande elevshower. Att stå på scenen och känna sig som en äkta stjärna i rampljuset är något alla våra elever i barn- och ungdomskurserna (förutom Knattedansen) får uppleva. Vi kör fullt ut, med ljus och ljud, kostymer samt härliga koreografier. Showerna brukar vara väldigt uppskattade av både föräldrar och elever.

• Läs mer om våra elevshower  Nyhetsmall-297.jpg

Nostalgi - showfilmer


Köp (ladda ner eller streama) våra gamla showfilmer på Vimeo. Efter förfrågan av kunder jobbar vi nu med att ladda upp gamla showfilmer på Vimeo. Vi kommer successivt att ladda upp fler filmer. Om ni är intresserad, följ länken nedan för att se de filmer som är tillgängliga just nu.

• Showfilmer