tejp!
tejp!
logo  Nyhetsmall_3-309.jpg

Dansläger v.44 - Street


Under två höstlovsdagar får du intensiv dansträning (ca 4-5 lektioner/dag) i olika streetdancestilar tillsammans med Danshusets härliga lärarteam. Lägret passar både dig med och utan förkunskaper.

• Dansläger v.44 - Street  Nyhetsmall2-282.jpg

Audition Specialen Förberedande


Älskar du att dansa och stå på scenen? Vill du dansa flera gånger i veckan med samma grupp? Då ska du söka till Specialen Förberedande!

- Audition kommer hållas tis 19 dec på Danshuset Sollentuna.

• Läs mer om Specialen Förberedande och audition  Nyhetsmall-314.jpg

Specialenläger v.44


Detta är ett läger utformat för dig som är Specialenelev. Vi dansar tillsammans flera timmar om dagen med olika dansstilar som t.ex. Showjazz, Street, Modernt, High-heel, Balett, m.m.

• Specialenläger v.44  Nyhetsmall-289.jpg

Färgsprakande elevshower


Varje termin sätter vi upp proffsiga och färgsprakande elevshower. Att stå på scenen och känna sig som en äkta stjärna i rampljuset är något alla våra elever i barn- och ungdomskurserna (förutom Knattedansen) får uppleva. Vi kör fullt ut, med ljus och ljud, kostymer samt härliga koreografier. Showerna brukar vara väldigt uppskattade av både föräldrar och elever.

• Läs mer om våra elevshower  Nyhetsmall-297.jpg

Nostalgi - showfilmer


Köp (ladda ner eller streama) våra gamla showfilmer på Vimeo. Efter förfrågan av kunder jobbar vi nu med att ladda upp gamla showfilmer på Vimeo. Vi kommer successivt att ladda upp fler filmer. Om ni är intresserad, följ länken nedan för att se de filmer som är tillgängliga just nu.

• Showfilmer