tejp!
tejp!
logo

 

Biljetter - Specialen Sommarshow
Klicka på länken nedan för att köpa biljetter till sommarshowen.
• Biljettshop >>> 

Vårshowen 2018 på film


1. Klicka på: http://vt18.danshuset.se/
2. Klicka på den föreställning du vill köpa eller köp alla shower.
3. Skapa konto (om du inte redan har ett).
4. Betala din order eller skriv in din rabattkod.
5. Titta och njut.
(Klicka nedan för att kunna se vilken show du/ditt barn deltagit i.)
• Särskild showinformationBoka höstens kurser


Nu kan du boka höstterminens kurser på Danshuset. De flesta kurserna fortsätter på samma dag och tid med samma danslärare som denna termin, men en del kurser är ändrade och andra kurser är helt nya, så vi ber er dubbelkolla med er lärare vad som gäller just er.

Vi hoppas vi ses nästa termin! 

Sommarlovsläger i Sollentuna


Kom och dansa på sommarlovet! På våra sommarlovsläger får du intensiv dansträning i flera olika stilar. Vi dansar mest Showjazz och Street men du får även prova på andra stilar som Modernt, Breaking, Balett och Disco. Varmt välkomna!

• Dansläger - v. 25 i Sollentuna
• Dansläger - v. 26 i Sollentuna
• Dansläger - v. 33 i Sollentuna 

Specialen Summercamp


Under två veckor repeterar vi till specialshowen som kommer att vara en alldeles unik show som görs just för att du ska få medverka så nära en proffsig dansproduktion som möjligt. Showen kommer visas på en dansscen i Stockholm.

• Specialen Summercamp (v. 25 & 26) 

Färgsprakande Elevshower


Varje termin sätter vi upp proffsiga och färgsprakande elevshower. Att stå på scenen och känna sig som en äkta stjärna i rampljuset är något alla våra elever i barn- och ungdomskurserna (förutom Knattedansen) får uppleva. Vi kör fullt ut, med ljus och ljud, kostymer samt härliga koreografier. Showerna brukar vara väldigt uppskattade av både föräldrar och elever.

• Läs mer om våra elevshower 

Showfilmer


Köp (ladda ner eller streama) våra gamla showfilmer på Vimeo. Efter förfrågan av kunder jobbar vi nu med att ladda upp gamla showfilmer på Vimeo. Vi kommer successivt att ladda upp fler filmer. Om ni är intresserad, följ länken nedan för att se de filmer som är tillgängliga just nu.

• Showfilmer