tejp!
tejp!
logoKursstart 20/8 - 26/8


Kom och dansa med oss på Danshuset! Vi är en dansskola med varierat kursutbud, hög kvalité och massor av dansglädje! Du kan provdansa gratis under terminens fem första veckor (1 gg/kurs) och ingen föranmälan krävs. För er som har gått hos oss förut så fortsätter de flesta kurserna på samma dag och tid som föregående termin. Anna och Ulrika på kundtjänst svarar gärna på era frågor.

Vi ses på dansgolvet! 

Street med Hugo


Nu startar en kurs i Streetdance (Nybörjare, från 13 år och uppåt) med Hugo. På Hugos klasser får du prova på och utvecklas i en mängd olika Streetstilar. Han kommer fokusera på att skapa en grund med mycket teknik, variation, känsla och uttryck, men även skapa utmaningar, och allt detta med en massa dansglädje!

• Hugos kurser 

Filmklipp - Specialen Sommarshow


Specialens egna dansshow! STORT TACK alla som hjälpt oss att få in så många fina filmklipp från sommarens Specialenshow.

Klicka på länken nedan för att se klippen.
• Filmer

Ps. Du måste ange lösenordet: "danshuset" 

Vårshowen 2018 på film


1. Klicka på: http://vt18.danshuset.se/
2. Klicka på den föreställning du vill köpa eller köp alla shower.
3. Skapa konto (om du inte redan har ett).
4. Betala din order eller skriv in din rabattkod.
5. Titta och njut.
(Klicka nedan för att kunna se vilken show du/ditt barn deltagit i.)
• Särskild showinformation 

Färgsprakande Elevshower


Varje termin sätter vi upp proffsiga och färgsprakande elevshower. Att stå på scenen och känna sig som en äkta stjärna i rampljuset är något alla våra elever i barn- och ungdomskurserna (förutom Knattedansen) får uppleva. Vi kör fullt ut, med ljus och ljud, kostymer samt härliga koreografier. Showerna brukar vara väldigt uppskattade av både föräldrar och elever.

• Läs mer om våra elevshower 

Showfilmer


Köp (ladda ner eller streama) våra gamla showfilmer på Vimeo. Efter förfrågan av kunder jobbar vi nu med att ladda upp gamla showfilmer på Vimeo. Vi kommer successivt att ladda upp fler filmer. Om ni är intresserad, följ länken nedan för att se de filmer som är tillgängliga just nu.

• Showfilmer