tejp!
tejp!
logo

Quang Tieu

Quang har sina rötter från Vietnam och är uppvuxen i skånska orten Perstorp. Han började som fotbollsspelare, progamer inom e-sport till att äntligen finna dansen, hans stora passion.

Quang är utbildad på Balettakademien, Stockholms konstnärliga skola, Diambra Dance Education och Åsa Folkhögskola. Förutom det åker han kontinuerligt på dansresor till New York, Los Angeles och Tokyo för att få ny inspiration. Han har även deltagit i Melodifestivalen, Stjärnornas stjärna, Bobster TV och musikaler som Rent, Singin’ in the Rain och West Side Story. Quang har arbetat som danspedagog sedan 2009.

”Jag älskar att se mig själv och andra utvecklas. Jag får en kick av det. För utvecklas man inte så avvecklas man. Det är en stor drivkraft och något jag verkligen brinner för. Man blir aldrig fullärd och det är det vackra med just denna konstform.
Jag kommer att ge dig redskap och motivera dig till att bli ditt bästa jag. Från mig får du stöd och support för att bygga upp din självkänsla och självförtroende. Vi har i första hand roligt för att sedan jobba riktigt hårt och pusha varandra till det yttersta.”

Quang har inga Kurser i Enskede:


Inga kurser i övriga orter denna termin