tejp!
tejp!
logo

Sanda Tcacencu

Som 6-åring började Sanda träna och tävla i tiodans och har sedan dess dansat många olika dansstilar, men fastnade slutligen för house, hiphop/streetdance, och salsa, som idag är hennes tre främsta dansgenrer.
Sanda har en lång erfarenhet av undervisning och har breda danskunskaper inom hiphop, commercial street, house, modern dans m.m. Hon är utbildad på bl.a. BlueHill dansskola, Danscenter Stockholm, Danscompagniet Stockholm och Newcastle Dance City. Hon har dansat i flera olika dansgrupper, som Zacco Dance Team och Salsa Cubana Elite Team i Stockholm och tidigare undervisat på Elite dansskola, Yogansa, Fryshuset och Nacka Dans och Teater.

"Jag tycker att det är viktigt att på ett kreativt, målmedvetet och tålmodigt sätt sprida kunskap, dansglädje och energi. Jag vill förmedla alla spännande sidor av dans, både den konstnärliga kreativa sidan men även rörelse- och motionsaspekten. På mina klasser vill jag skapa en avslappnad men entusiastisk stämning, där eleverna förutom att lära sig koreografier och stiltypiska steg får tid till att utforska sin egna kreativitet genom danslekar och improvisation. Det absolut viktigaste är dock att ha kul under hela klassen och läroprocessen samt känna att man tydligt utvecklas!"

Sanda har inga Kurser i Enskede:


Inga kurser i övriga orter denna termin