tejp!
tejp!
logo

Specialen Summercamp - Junior och Förberedande


Under två veckor repeterar vi till specialenshowen som kommer att vara en alldeles unik show, som görs just för att du ska få medverka så nära en proffsig dansproduktion som möjligt. Showen kommer visas på en dansscen i Stockholm. P.g.a. nuvarande läge kommer vi eventuellt få skjuta fram specialenshowen till ett senare datum (22 augusti på Dieselverkstaden är preliminärbokat), vi får helt enkelt vänta och se hur situationen utvecklas.

Vi jobbar i Danshusets lokaler under dagtid och du har egen tid på kvällar och helger. Det kommer vara ett varierat dansläger med repertoar i olika stilar som; Modernt, lyrisk Jazz, Commercial Street och även dansteater m.m.

Under lägret kommer vi även ha dagar där vi repeterar med andra Specialenelever, samt ha en kväll tillsammans där alla dansare umgås. Vi bjuder på gott och lär känna alla dansare i Specialen-familjen.

Du som dansare kommer få träna med Danshusets absolut bästa pedagoger och koreografer som utmanar, pushar och ger personlig feedback för din utveckling.

Kurser i Specialen Summercamp - Junior och Förberedande

Kurs nrÅlderDagTidNivåInfoStartprisant ggrLärareBoka
No results found.